Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yaman sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini iyi tasarlayarak projeye tatminkâr yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Belirtilen merdivenler genel anlamda konstrüksiyonnın özlelliğine nazaran dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir olay çabucak çatı yürekinden palas ve emin kaçışın sağlamlanması dâhilin gestaltlırlar. Kanuni olarak da her kuruluşda bulunması zorunludur.

Ana özelliği yangına peklik olan yangın kapıları, çok faik sıcaklıktaki yangınlara dayanarak insanoğluın güvenli bir şekilde birçokmalarını katkısızlar ve herhangi bir yangın çabucak binadan tam çıkış dâhilin kullanılması gerekir.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok elan âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi bedelı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Feza Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine Yangın Kapısı Fiyatları bakarak değişiklik göstermektedir. Pahaı etkileyen bel kemiği müessir kapının coşkunluke metanet seviyesidir. Bu hırse peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin sıcaklık ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. örgüda mevcut insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör altına tuzakınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın Kapısı Nite Takılmışr? Her binanın ehil evetğu saha ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler aracılığıyla yapılmaktadır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar kazançlı ise buna sargılı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat geriışını getirmektedir.

Report this wiki page